P1040056.JPG
Sättern is een meer dan 100 jaar oud huis, comfortabel ingericht voor 4 personen. In overleg kan er altijd een bed bij worden geplaatst. In de grote woonkeuken is een houtfornuis waar naar wens op gekookt kan worden of slechts voor een knapperend vuur kan worden gebruikt. Hout ligt in het houthok. We stellen het op prijs dat men het hout weer aanvult door een middagje de spieren los te hakken!  De minder avontuurlijke gast mag uiteraard ook de kookplaat gebruiken. Koelkast en magnetron zijn aanwezig, alsmede koffiezetapparaat en waterkoker.

De verdieping is verdeeld in 2 slaapkamers, waarvan de grootste met een 2-persoonsbed en de kleinere met 2 eenpersoonsbedden. Op de overloop is eventueel nog een bed te plaatsen. De bedden zijn voorzien van prettige matrassen en (eenpersoons) dekbedden en kussens. Beddengoed is eventueel te huur.

De kleine maar complete badkamer is uitgerust met douche, wastafel en wasmachine.In de knusse woonkamer staat een bank en twee fauteuils. De Jotul kachel is heerlijk om een vuurtje in te stoken. In de kast bevinden zich spelletjes en boeken. Televisie is aanwezig, met nederlandse zenders, maar wij verwachten niet dat je hier veel gebruik van zult maken….

P1040283.JPG
Op de kleine veranda is het ook als het regent nog lekker zitten. In de tuin staat een grote tafel met stoelen. Verder is er een grillplaats waar de gevangen en gevonden schatten kunnen worden klaargemaakt. In de schuur staan 2 fietsen voor een cross country tocht. In ons huis wordt niet gerookt.
 
P1040581.JPG
Wij hebben de basisvoorwaarden voor een heerlijke ontspannen vakantie verzorgd, de rest is aan jou!
P1040211.jpg